WEKELIJKS SPORTAANBOD

 • Wekelijks sportaanbod

  Sport en bewegen is belangrijk voor je gezondheid, maar het is ook leuk en gezellig om te doen. Iedere week worden er in de provincie een heleboel sport- en beweeg- en recreatieactiviteiten aangeboden.

   

  De Brug organiseert op allerlei verschillende niveaus sport-, spel- en recreatieactiviteiten voor mensen met een verstandelijke beperking. Onder De Brug provincie Groningen vallen negen regionale afdelingen waar iedere week tal van activiteiten worden georganiseerd. Hier vind je de gegevens van de regionale afdelingen: Regio's

  Uniek Sporten; website en app

  Naast de regionale afdelingen zijn er ook steeds meer andere sportverenigingen die sport aanbieden voor mensen met een verstandelijke beperking. Wil je weten welk aanbod er bij jou in de buurt te vinden is? Kijk dan op www.unieksporten.nl of download de app Uniek Sporten.

   

  De app en website van Uniek Sporten laten zien welke mogelijkheden er op het gebied van sport of bewegen in de buurt beschikbaar zijn. Op de website en de app is het sportaanbod te vinden met locaties, aanvangstijden en contactpersonen. Verder kun je op de website en de app terecht voor het laatste nieuws op het gebied van aangepast sporten en een agenda met evenementen en activiteiten. De informatie staat op www.unieksporten.nl; de app is te vinden in de App Store en Google Play.

© De Brug Provincie Groningen 2019

Inti Vormgeving - Roden