SPELERSRAAD

 

Spelersraad

 

Met het organiseren van de Special Olympics Regionale Spelen Groningen 2017 stond ‘betrokkenheid van de doelgroep’ hoog in het vaandel. Er zijn verschillende manieren geweest waarop de doelgroep werd betrokken bij de organisatie van het evenement. Denk hierbij aan het klaarmaken van de lunchpakketten, co-presentator tijdens de openingsceremonie en functioneren als gastheer/gastvrouw tijdens het evenement.

 

In 2017 werd de doelgroep extra betrokken in de voorbereiding van het evenement. Dit hebben we gedaan door middel van de Spelersraad. Deze Spelersraad bestond in totaal uit zeven sporters van vijf verschillende regio’s van De Brug. In aanloop naar het evenement dachten ze mee over invulling van verschillende zaken rondom het evenement.

 

 

De Spelersraad van 2017 bestond uit de volgende personen:

Fiepko Coolman (regio Stad Groningen), Gertjan Groendijk (regio Noord-Groningen), Linda van der Spoel (regio Oldambt), Nicole van Slageren (regio Oldambt), Sieuwert Smid (regio Stadskanaal) en Mark Gernaat (regio Veendam). Zij hebben zich als leden van de spelersraad ingezet om er weer een geslaagd evenement in 2017 van te maken. Wat ons betreft zijn ze hierin helemaal geslaagd!

 

© De Brug Provincie Groningen 2017

Inti Vormgeving - Roden