Inschrijfformulier

vrijwilligers


14 & 15 juni 2019

Op zaterdag 15 juni 2019 vindt de zesde editie van de Special Olympics Regionale Spelen plaats in Groningen. Leuk dat je je wilt inzetten voor dit mooie evenement.

Hiernaast kun je je opgeven als vrijwilliger. Elke vrijwilliger dient zich individueel in te schrijven. Informatie over de indeling, de vrijwilligersbijeenkomst en verdere informatie ontvang je na verloop van tijd.
Informatieavond dinsdag 11 juni 2019

Op dinsdagavond 11 juni is er een informatieavond waar je geïnformeerd wordt over SORSG 2019 en jouw inzet (taken) tijdens SORSG 2019 in het bijzonder. Ongeveer 1 tot 2 weken van te voren ontvang je meer informatie over deze bijeenkomst.

Tot slot

Na het invullen van dit formulier krijg je een bevestiging van je inschrijving (per e-mail).

Taken
We zoeken vrijwilligers voor vrijdag 14 en zaterdag 15 juni 2019. Er zijn veel verschillende vrijwilligerstaken. Denk bijvoorbeeld aan de begeleiding van sporters, parkeerregelaars, ondersteuning bij logistieke zaken, opbouw/afbouw, ondersteuning in de toernooiorganisatie, enzovoort.

Beschikbaarheid
Hieronder kunt u aangeven welke dag(en) u zich wilt inzetten voor het evenement. Dit kunt u doen door de desbetreffende kolommen aan te vinken. De tijden kunnen iets afwijken afhankelijk van de taken waarbij u wordt ingedeeld.Vrijdag 14 juni 2019Zaterdag 15 juni 2019Een onvergetelijke ervaring!
Je ontvangt als vrijwilliger een T-shirt van SORSG 2019, een lunchpakket en consumptiebonnen. Dit kan echter niet op tegen de onvergetelijke ervaring die wordt opgedaan tijdens dit evenement en de maatschappelijke betrokkenheid.Maat T-shirtVragen/opmerkingen: Heb je bijvoorbeeld een dieet waarmee we rekening moeten houden of een specifieke voorkeur voor een functie of sport? Vermeld die dan hier. We proberen rekening te houden met je voorkeuren, maar kunnen dit helaas niet garanderen.Nieuwe privacywetgeving

Zoals je ongetwijfeld hebt gehoord is op 25 mei de nieuwe privacywetgeving van kracht, ook wel bekend als AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). We vinden het belangrijk dat je weet welke gegevens wij van je bewaren en waar we deze voor gebruiken. Na het invullen van dit inschrijfformulier ontvang je vanuit de Brug provincie Groningen een aantal keer een e-mail met informatie over SORSG 2019, daarnaast ontvang je een uitnodiging voor de vrijwilligersavond op dinsdag 11 juni 2019. Indien nodig nemen we voor vragen betreffende SORSG 2019 telefonisch contact op.

Ik geef de Brug provincie Groningen toestemming om gegevens over mij te verwerken en ga akkoord met de privacy statement van de Brug provincie Groningen. Deze toestemming is noodzakelijk om je te kunnen indelen als vrijwilliger.

  

We bewaren je e-mailadres en naam om je ook voor toekomstige (SORS) evenementen te kunnen benaderen. Mocht je na afloop van SORGS 2019 niet opnieuw benaderd willen worden, dan kunt je dit hieronder aangeven.

Ik geef de Brug provincie Groningen toestemming om mij in de toekomst opnieuw te benaderen als vrijwilliger voor toekomstige (SORS) evenementen

  
  

Bedankt voor het invullen van dit formulier. In de loop van de tijd nemen we contact met je op.┬ę De Brug Provincie Groningen 2019

Inti Vormgeving - Roden